A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt laptopokkal kapcsolatos tévhitek

Amikor műszaki cikk vásárlásra kerül sor, akkor számos tényezőt figyelembe kell venni ahhoz, hogy maximálisan elégedett legyél a kiválasztásra kerülő géppel.

A használt laptop hallatán sok embernek azonnal negatív gondolata támad, de ennek sokszor semmi alapja sincs. Ha megkérdeznéd őket, hogy mire alapozzák a feltevésüket, akkor valószínűleg nem tudnának mit válaszolni. A másodkézből származó termékekkel kapcsolatos tévhitek magyarázata abban keresendő, hogy évtizedekkel ezelőtt a forgalmazók alacsony áron akartak túladni a silány minőségű használt laptopokon.

Ezt a szokást még manapság is sok értékesítő megtartotta, mondván, hogy nem az ő gondja, ha az eladott készülék meghibásodik időközben. Azok a webáruházak viszont, ahol garanciát vállalnak a gépekre, garantálják, hogy a vásárlók rendelkezésére bocsátott termékek magas minőségű alkatrészekből tevődnek össze. Éppen ezért nem kell aggódnod azért, hogy az általad megvett használt laptop tönkremegy vagy meghibásodik, hiszen a munkatársak készségesen segítenek a javításban. Ha esetleg a garanciás időszakon túl derül fény a hibára, akkor sincs okod az aggodalomra, hiszen ebben az esetben sem kerül felszámításra a munkadíj.

Azok, akik negatív véleménnyel vannak ezekről a készülékekről, általában nincsenek tisztában azzal, hogy a forgalmazók alaposan átvizsgálják a gépeket és csak a kiválogatott modelleket kínálják eladásra. Ha tehát a mindennapok során szükséged van egy jó minőségű gépre, akkor bátran válogass a használt laptopok széles kínálatában, hiszen nem jár kockázattal a vásárlás.

Persze érthető, ha bizonytalan vagy a döntést illetően és több oldalról is be szeretnéd biztosítani magad. Viszont csak olyan személyektől érdemes érdeklődnöd, akik már használtak másodkézből beszerzésre kerülő készülékeket, mert csak ők tudnak hiteles véleményt mondani róluk. Azok, akiknek csupán elképzeléseik vannak, ők legfeljebb találgatni tudnak azzal kapcsolatban, hogy vajon kielégítő-e a használatuk. Ne feledd, soha ne hagyatkozz kizárólag a közvéleményre!

Tartalomhoz tartozó címkék: használt gamer laptop használt laptop