A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt gamer számítógép Neked szól, ha szeretnéd a dolgaidat saját ízlésedre szabni

Általában jó géppel, általában jó megoldással akkor elégszünk meg, ha nem körvonalazottak az elvárásaink.

Biztosan tapasztaltad Te is, hogy az igényeidet akkor tudták magas szinten kielégíteni, ha pontosan, körvonalazottan és biztosan tudtad, hogy mire van szükséged. Ilyenkor tudod kihasználni a specifikus kínálat előnyeit maximálisan. Vagyis akkor, ha tudatosan megtervezed azt, amit szeretnél.

A használt gamer számítógép azoknak is szól, akik szeretnének maguknak építeni egy Gamer PC-t. De azoknak is, akik konzol helyett választják ezt a megoldást. Mennyivel jobb érzés, talán még az is a játék része lehet, hogy Te magad tudod tovább építgetni a számítógéped. De beszerezhetsz olyat is, ami itt és most a legjobban ínyedre van. Mert ínyenc az, aki az igényeiben ilyen kifinomultan tudatos. Nézd meg, milyen a számodra megfelelő használt gamer számítógép. Itt láthatod az összes olyan komponenst, aminek figyelembe vételével megkerül a saját komfortos megoldásod. Például az alaplap, a memória, a processzor, a hangkártya, és a videó kártya.

És ami nagyon fontos még, hogy ezek összepárosítása milyen, vagyis a részletek mellett az egymáshoz illesztés arányaira,ugyanis az koránt sem mindegy. Biztosan tudod, hogy mire kell figyelned, de felfrissítésül jelzem, hogy az alkatrészek ha lehet, legyenek azonos teljesítmény kategóriásak. Hiszen ekkor működnek együtt leginkább, és így tudod kimaxolni az elméletben kiváló értékek élvezetét. Vedd figyelembe a tápegységet is. Egy jó kialakítású ház a hűtésfokot is javítja, a beillesztett alkatrészekkel és a kábelekkel is jól együttműködik.