A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt gamer PC beszerzésével csak nyerhetsz, és nemcsak a játékokban

A használt gamer PC vásárlás több szempontból is jó ötlet. Egyrészt végre olyan asztali gépen élvezheted a játékélményeket, ami nem hagy cserben. Pláne nem a legizgalmasabb jelenetek kellős közepén. Másrészt határozottan sokat spórolhatsz annak köszönhetően, hogy felújított modellre voksolsz. Mekkora a különbség egy használt és egy vadiúj konstrukció között? A kontraszt sok tízezrekben mérhető. Ennyi pénzért akár új játékokkal is gazdagíthatod a gyűjteményedet.

A használt gamer PC meddig bírja a gyűrődést?

Amikor a „használt”, mint jelző kerül a figyelem célkeresztjébe, sokan megrettennek. Oké-oké - gondolják - tény, hogy költséghatékony megoldás, de milyen áron? Ha mondjuk fél év múlva megadja magát a rendszer, akkor bizony egy tapodtat sem sikerült előrébb lépni. Ez teljesen igaz, viszont ez a forgatókönyv nem egyenlő a valósággal. Már csak azért sem, mert a gépekhez jótállás is tartozik, és az bizony nem egy hónapra szól. Tehát eleve a garanciaidő egyfajta biztosítékként szolgál.A félreértés vagy inkább a félelemtársítás abból ered, hogy a legtöbben a használtra, mint jelzőre, úgy asszociálnak, hogy ami használt az elhasznált. Ehhez képest a jó fogalomtársítás úgy néz ki, hogy ami használt az valójában felújított. Ez a kifejezés beszédes, mégpedig jó értelemben.

De miért kerül parkolópályára egy olyan használt gamer PC, ami még nagyon is játékra kész?

A kérdés jogos. A válasz azonban egyszerűbb, mint gondolnád. Azért, mert napjainkban döbbenetes gyorsasággal fejlődik a gépgyártás. Ez a tendencia vagy fejlődési ív követhetetlen. Sokan persze próbálnak lépést tartani az újításokkal, és mindig újabb és újabb gépekbe invesztálnak. Miközben talán mondanunk sem kell, hogy az előző szériát képviselő PC-vel sincsen semmi gond a világon. Itt lép be a képbe a felújítás és a tudatos (újra) választás. 

A használt gamer PC tartozéka a monitor?

Nem. A kiegészítő külső perifériák beszerzése Rád hárul, ám történetesen monitort is könnyedén találhatsz a felújított szekció tagjai között. Ha a maximális játékélmény a cél, akkor érdemes nagy hangsúlyt fektetned mind az audio, mind a vizuális háttér biztosítására.

Tartalomhoz tartozó címkék: gamer pc használt gamer PC