A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt asztali számítógép most jobb választás, mint eddig bármikor

használt asztali számítógép eddig is kifejezetten nyertes lehetőségnek számított, hiszen ár/érték arányban ez a konstrukció magasan vitte a prímet. Viszont napjainkban még nagyobb az igény az olyan konstrukciók iránt, amik a technológiai fejlettségüket tekintve nem kínálnak keveset, ugyanakkor a bekerülésük mértéke lényegesen kedvezőbb, mint a vadiúj variációké.

A használt asztali számítógép bírja még a gyűrődést?

Igen, még sokáig! Sokakban él egy olyan régi rossz tapasztalatokon nyugvó félelem, hogy ami használt, az bizony egyben stramm is nem lehet. Pedig a gyakorlat pontosan erre cáfol rá. Többek között azért, mert a használt egyet jelent a felújítottal. Úgyhogy semmiféle technikai deficittel nem kell számolni. A hosszú élettartam rendeltetés szerinti alkalmazás mellett borítékolható. Mi erre a bizonyíték? A garanciaidő. Önmagában ez az egy tény egyenlő a hitelességgel. Tehát elérkezett az idő az aggodalmakat félretenni! A PC mindenkinek tökéletes választás, aki irodai munkát szeretne teljesíteni vagy történetesen böngészni az interneten, esetleg médiatartalmakat fogyasztani. Természetesen a processzor, a memória, a winchester milyensége kulcsfontosságú. Ezeket a paramétereket az egyéni igényekhez érdemes igazítani, a maximális elégedettség érdekében. Jobb inkább felülbecsülni az elvárásokat, így a csúcsteljesítmény a jövőben is garantálható.

A használt asztali számítógép vásárlás inkább befektetés?

Pontosan! Befektetés az informatikailag gondmentes jövőbe. Egy olyan befektetés, ami mindennek fejében rövid- és hosszútávon is egyformán megtérülhet.