A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt asztali számítógép előnyeit otthon, munkában vagy játék közben is élvezheted

használt asztali számítógép gyűrésre teremtetett. Na jó, azért nem szó szerint. De bírja a strapát, és ez a lényeg. A speciálisan játékcélokra tervezett gépek pedig, a csúcsteljesítményükkel kétséget sem hagynak afelől, hogy fagyás és akadás nélkül állnak helyt a legvadabb „szoftverviharok” közepette. A kérdés már csak az, hogy konkrétan milyen PC-t keresel?

A használt asztali számítógép palettában megannyi konstrukciót találhatsz

Ahhoz, hogy a számtalan alternatíva közül ki tudd választani azt a modellt, ami joggal nevezhető tökéletesnek, nélkülözhetetlen az egyéni igényeid felmérése. Milyen kihívásokat kell tűrnie nap mint nap a kiszemeltednek? Otthon többnyire csak internetezésre, kapcsolattartásra használod a gépedet? Esetleg az irodai feladatok teljesítése sem ritka vendég Nálad? Vagy konkrétan egy bivaly erősségű gépszörnyetegre vágysz, ami a legnagyobb felbontást és tempót igénylő játékokat is játszi könnyedséggel futtatja? Egyik elképzelésedet sem kell sutba vágnod, mert bármelyiket megvalósíthatod. Sőt, ezek kombinációi is egyszerűen tető alá hozhatóak. Ahhoz, hogy a használatot a későbbiekben elégedettség és öröm övezze, elengedhetetlen a teljesség érzése.

Ha a hiányérzeted nem csitul, ha egyes részletek nem stimmelnek, akkor előbb-utóbb cserére adhatod a fejedet. Újfent. Ezt a felesleges kört egy az egyben megspórolhatod, ha már élből olyan PC-re szavazol, ami 100 százalékosan megfelel minden elvárásodnak. A használt asztali számítógép garanciaidővel is büszkélkedik, így aztán a minőségében bizonyos lehetsz. Nem hónapokra tervezhetsz a legújabb szerzeményeddel, hanem minimum évekre. Ez a mai rohanó világban óriási pozitívum. Ha úgy praktikusabbnak érzed, olyan csomagot is választhatsz, ami monitort is tartalmaz, így egy „kosszal” pontot tehetsz a géppark fejlesztésének végére. De persze külön is beruházhatsz a szükséges perifériákra.

A használt asztali számítógép vásárlás megtérülő befektetés?

Igen, mégpedig sokszorosan. Rövid- és hosszútávon egyaránt úgy érezheted, hogy jól döntöttél.