A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt asztali PC nem kínál zsákbamacskát

használt asztali PC kiváló befektetés, hiszen az alacsony bekerülési költségeknek hála, eleve sokat spórolhatsz csak magával a beszerzéssel. Ekkor pedig, még meg sem említettük az alkalmazással együtt járó örömöket. De vajon mi ennek az ára, és egyáltalán kockázatos-e használt gépbe invesztálnod?

Félre az előítéletekkel: a használt asztali PC bevetésre kész!

A félreértések és egyúttal a sztereotípiák nem a véletlen művei. Régen akadtak bőven rossz tapasztalatok. Olyan gépek, amik kibelezve várták a sorsukat. Nem egy kereskedő próbált ilyen leharcolt masinák eladásával meggazdagodni. Nyilván, akik pórul jártak, továbbadták a számukra evidenciának tűnő hírt: a használt az használhatatlan. Azonban ez egyrészt idejét múlt kijelentés, másrészt semmiképpen sem általános érvényű. Szóval megéri felülvizsgálni. Évtizedekkel ezelőtt az informatika, a mai állapotához képest gyerekcipőben járt. Vagyis olyan konstrukciók alkották a palettát, amik eleve nem teljesítettek a csúcson. Ha pedig már túl voltak néhány esztendőnyi szolgálaton, akkor nyugdíjazásért kiáltottak. Ezek az eszközök nem azért jöttek létre, hogy kézről-kézre járjanak. Na, de mi a helyzet ma?

Ha körülnézel, láthatod, hogy milyen gyorsan fejlődik a technika. Döbbenetesen tempósan. Nem félévente meg évente jelennek meg új innovációk, hanem jóformán havonta. Ebben az elképesztő és nem egyszer követhetetlen pörgésben a szériák folyamatosan váltják egymást. Idejük sincsen az előző sorozat tagjainak arra, hogy leharcolódjanak, hiszen máris a sarkukat tapossák a legújabb vívmányok. A használt asztali PC felújított masinát jelent. Azaz nem egy valahonnan összeeszkábált, félig kidobott, de végül megszánt monstrumot. Ahogy fentebb leírtuk a jelenlegi piaci helyzetet, egyértelmű, hogy a felújítottban mennyi kiaknázandó potenciál vár. Hosszú évekre tervezhetsz a beruházásod nyomán, teljes megelégedéssel.

A használt asztali PC irodai feladatok ellátására is ideális?

Igen. Általánosságban az otthoni, munkahelyi kihívásokat gond nélkül abszolválja, de természetesen az egyéni paraméterek és velük párhuzamosan az elvárások is mérvadóak.