A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A használt asztali PC nem kínál zsákba macskát

használt asztali PC az egyik legkeresettebb konstrukció a paletta tagjai közül. Még úgy is, hogy a hordozható gépek népszerűsége folyamatosan nő, akárcsak a térnyerésük mértéke. Tehát kifejezetten sokan kívánnak az otthonukban vagy az irodájukban hagyományos módon kapcsolódni a számítógéppel. Az asztali kivitel tulajdonságai pazarul alakíthatóak az egyéni igényekhez, tehát a testre szabott választás élből borítékolható.

A használt asztali PC specifikus célok elérésére is alkalmas?

Attól függ, hogy konkrétan miről van szó. Ha például gamerkedésről, akkor bizony a sima konstrukciók bicskája beletörhet a feladatba. Na nem azért, mert ezek a modellek nem eléggé minőségiek. Egyszerűen a játékok futtatása sokat kíván a gépektől. Akármilyen processzorral nem mennek el a szoftverek, és nyilván az audio-vizuális élmény sem mellékes. Szóval, ha speciális feladatokat bíznál a PC-re, akkor kifizetődő nekifutásból olyan összeállításban gondolkodnod, ami az általad támasztott, akár különlegesebb igényeknek, elvárásoknak is megfelel. Ellenben, ha elsősorban az irodai kihívások teljesítésére, böngészésre, film vagy zene lejátszására használnád, akkor extrákkal nem kell kalkulálnod. A mai konstrukciók kivétel nélkül megfelelnek annak a szintnek, ahol ezek a feladatkörök könnyedén abszolválhatóak.

Természetesen a használt asztali PC attól válik tökéletessé, ha a részletek is a helyükre kerülnek. Mint például a garanciaidő. Egy évvel bátran kalkulálhatsz, ami önmagában bizonyíték erejű, és a gép megbízhatóságáról tanúskodik. Merthogy ezen a téren még mindig akadnak bizonytalanságok vevői oldalról. Túl sok a régre visszanyúló negatív tapasztalat, ami alapján sokan téves ítéleteket hoznak. Ám, ha a saját bőrödön győződhetsz meg arról, hogy a használt nem elhasználtat meg lerongyoltat, hanem felújítottat jelent, akkor az idejét múlt elképzeléseknek végre búcsút inthetsz.

A használt asztali PC éveken át szolgálhat?

Egyértelműen igen. Vagyis a beruházásod valójában egy rövid- és hosszútávon egyaránt megtérülő befektetés. Hiszen a bekapcsolás első pillanatától élvezheted a gép előnyeit.