A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

A felújított gamer PC játszi könnyedséggel veszi az akadályokat

felújított gamer PC igazi bika, már ami a tulajdonságait illeti. Erős 2 vagy 4 magos processzor, nagy tárhely kapacitás és memória, hogy csak a legalapvetőbb jellemzőket említsük. A kiemelkedő teljesítménynek hála, a konstrukció bírja a strapát és simán futtatja a komoly erőforrást igénylő játékokat. Szóval indulhat a móka, akadástól és fagyástól még téli sportok esetén sem kell tartanod!

Miben jobb a felújított gamer PC, mint egy vadiúj gép?

A kérdés jogosnak tűnik, pláne ha komolyan gondolod a vásárlást. Miért vállalnál kockázatot egy használt modellel, ha biztosra is mehetsz az újra voksolva? Nos, alapjáraton mindez logikus okfejtés érzetét kelti, de nem az. Mert van benne egy olyan előfeltételezés, ami valójában inkább előítélet. Ha a használtra, mint jellemzőre úgy gondolsz, hogy az egyenlő az elhasználttal, akkor érthető, ha úgy véled: kockázatos a beruházás. Hiszen ki az, aki egy romhalmazra kívánna költeni? Nyilván senki. Na, de itt elavult vagy szétesőfélben lévő gépekről szó nincsen. A használt szó ide illő szinonimája a felújított. Ugye, hogy ez így máris jobban hangzik?

Akkor pedig rá is térhetünk a lényegre, avagy a feleletre. A legnagyobb különbség a 2 kategória (felújított és vadonatúj) között, a bekerülési költség nagysága. Evidencia, hogy a használt konstrukció jóval olcsóbb annál, mint ami épp most pottyant ki a gyárszalagról. Ez eddig nem is olyan meglepő. De, ami a lényeg, hogy nagyjából ennyiben ki is fújt a különbségek felsorolása. Azaz paraméterek vagy várható élettartam terén nincsenek jelentős eltérések. Erről tanúskodik egyébként a garanciaidő, ami automatikusan jár mindegyik konstrukcióhoz.

Vagyis a felújított gamer PC pénztárcabarát feltételekkel kínálja mindazt a profizmust és tulajdonságot, amit egy újonnan befutó modell, és itt a pont. Ha maximálisan biztos lehetsz a minőségben, ráadásul mindezt kedvező áron hozhatod be az életedbe, akkor miért is hezitálnál tovább?

A felújított gamer PC tartja a lépést a korral?

Igen. A választottad garantáltan helytáll a fejlődés „viharában”, stabil játékalapként szolgálva, akár éveken át.

Tartalomhoz tartozó címkék: felújított gamer pc felújított pc