A sütik szeretnek a kedvedben járni: igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a böngészésedet. Az "elfogadom" gombra kattintva elfogadhatod a használatukat, a "Beállítások  módosítása" feliratra kattintva pedig beállíthatod, hogy milyen sütiket szeretnél engedélyezni.
Menü

5 érv a használt laptop mellett

A vadonatúj, gyors és munkagépnek is használható laptopok minimum 200.000 Ft körül mozognak, s ezek még a közepes minőségű, de még nem csúcsszuper modellek.

Viszont a legtöbb embernek a komolyabb feladatokat a PC-je oldja meg, így a laptop többnyire csak a kényelem miatt kell, ritka az, amikor például a programozást vagy tervezést egy kis laptopon oldják meg a szakemberek. Emiatt sokan inkább használt laptopot vesznek, mert egyszerűen nem használják annyit, hogy visszahozza az árát valamilyen formában. Ilyenkor pedig elég szokott lenni a legtöbb esetben egy jó állapotú, de használt laptop.

  1. Használt márkás vs. új, de nívótlan laptop

A csúcskategóriás új laptopok gyakran közel vannak az 500.000 forinthoz is, így ezek használtan is meg szokták állni a helyüket több éven át. Így lehet az, hogy egy használt laptop többet tud, mint egy új modell.

  1. Úgysem használod sokat

Felesleges sok pénzt befektetned abba, amit nem használsz ki, ez egyszerűen pénzpocsékolás lenne. Így ha csak utazás alkalmával akarsz netezni vagy filmet nézni, fölösleges egy vagyont elköltened rá, mert nem használnád ki azokat a speciális tulajdonságokat, melyek miatt drága egy új laptop.

  1. Bármikor lecserélheted

Egy új laptopot nem szívesen akarja az ember évente cserélni, hiszen azért költ rá, hogy jól működjön legalább 4-5 évig. Viszont ha használt laptopot veszel, s megunod valamiért, minimális összegért cserébe bármikor lecserélheted egy szintén használt, de újabb verzióra.

  1. Van használt laptopra is garancia

Sok esetben okoz problémát az új laptopok esetében az, hogy egy hiba miatt a szállítás során megkárosodik az új gép, s ezt a fogyasztó hibájának állítják. Ezért gyakran mielőtt szervizbe érne a gép, már nem is lehet igénybe venni a szerviz szolgáltatást. Emiatt ha használt gépet veszel, azt ahogy nálunk is, helyben szervizelik szakembereink, hogy kényelmesen történjen a javítási procedúra.

  1. Ügyfélszolgálat

Próbáltad már hívni a nagy cégek ügyfélszolgálatát? Civilként nagyon nehéz, hiszen rengeteg ügyfelük van, így akár hetekbe is beletelhet, mire választ kapsz a kérdésedre. Ha viszont használt laptopot veszel nálunk, akkor biztosítjuk Neked a támogatást, így néhány órán belül megválaszoljuk a használt laptop működésével kapcsolatos kérdéseidet.

Tartalomhoz tartozó címkék: használt laptop olcsó használt laptop